Nový TV balíček „Pro děti“

Zavádíme nový doplňkový balíček s názvem Pro děti.

Tento balíček nelze zakoupit samostatně, ale je dostupný jako příloha k programovým balíčkům Základ a Standard. Obsahuje celkem 7 kanálů, včetně několika novinek v naší nabídce. V balíčku najdete stávající kanály jako Cartoon Network CZ, Nickelodeon, JimJam, Minimax a nově kanály jako Cartoonioo, Nick Jr. CZ a Nicktoons CZ.

Nové kanály jsou rovněž automaticky zahrnuty do programové nabídky Komplet.

Cena balíčku je stanovena na 79 Kč včetně DPH.

Cartoonioo je nový dětský kanál, který nabízí pestrou škálu animovaných pořadů pro nejmenší diváky. Zaměřuje se na vzdělávací a zábavné programy, které podporují kreativitu a učení hrou. Programová skladba zahrnuje populární seriály, které jsou přizpůsobeny dětskému publiku a nabízejí pozitivní vzory a hodnoty.

Nick Jr. CZ je česká verze populárního kanálu Nick Jr., zaměřeného na předškolní děti. Kanál nabízí širokou škálu vzdělávacích a zábavných pořadů, které pomáhají dětem rozvíjet klíčové dovednosti, jako je počítání, čtení a sociální interakce. Mezi oblíbené pořady na Nick Jr. patří „Dora the Explorer“, „Paw Patrol“ a „Bubble Guppies“.

Nicktoons CZ je česká verze kanálu Nicktoons, který je zaměřen na starší děti a dospívající. Tento kanál nabízí animované seriály plné akce, humoru a dobrodružství. Mezi nejoblíbenější pořady na Nicktoons patří „SpongeBob“, „Kouzelní kmotříčci“ a „Teenage Mutant Ninja Turtles“. Nicktoons je známý svým dynamickým a energickým programem, který baví děti všech věkových kategorií.

Tým Kabel1