Přechod HBO Max na Max

Přechod HBO Max na Max: Co to znamená pro naše zákazníky?

Vážení zákazníci,
s radostí Vám oznamujeme, že od dnešního dne dochází k významné změně ve světě streamovacích služeb. HBO Max se mění na Max. Tento rebranding přináší nejen nové jméno, ale také rozšířený a vylepšený obsah, který zahrnuje programy z HBO, Warner Bros., Discovery a dalších.

Co se mění?

  • Rozšířený obsah: Max nabídne širokou škálu filmů, seriálů, dokumentů a dalších pořadů, které budete moci sledovat kdykoliv a kdekoliv.
  • Vylepšené funkce: Nová platforma přináší lepší uživatelské rozhraní a nové funkce, které zlepší Váš zážitek ze sledování.

Důležité informace pro naše zákazníky

Přihlašovací údaje: Jako naši zákazníci využívající tarif KOMPLET nebo balíček HBO, máte přístup k nové službě Max stále zdarma! Stačí použít Vaše stávající přihlašovací údaje k HBO Max a můžete začít sledovat okamžitě.

Jak se přihlásit do Max?

  1. Navštivte webovou stránku www.max.com
  2. Klikněte na „Přihlásit se“
  3. Zadejte své stávající přihlašovací údaje z HBO Max
  4. Užijte si širokou nabídku obsahu

Nutnost přeinstalovat software

Aby Vám nová služba Max fungovala bez problémů, je nutné přeinstalovat aplikaci na Vašich zařízeních, kam byl HBO Max nainstalován:

  • Android zařízení: Navštivte Google Play Store, vyhledejte aplikaci Max a přeinstalujte ji. Nebo spusťte původní verzi, která Vás na novou aplikaci nasměruje.
  • Smart TV: Přejděte do obchodu s aplikacemi na Vaší televizi, vyhledejte aplikaci Max a přeinstalujte ji.

Zajímavost na závěr

Věděli jste, že Max přináší exkluzivní obsah, který nikde jinde nenajdete? Mezi novinky patří například dlouho očekávané premiéry filmů a seriálů, které byly dosud dostupné pouze v kinech nebo na DVD. Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost sledovat to nejlepší zábavní obsah přímo z pohodlí Vašeho domova!

Děkujeme, že využíváte naše služby a přejeme Vám příjemné sledování s Max!

Tým Kabel1